خط تولید بسته بندی حبوبات

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. مقالات
  4. chevron_right
  5. خط تولید بسته بندی حبوبات

خط تولید بسته بندی حبوبات نیازمند ماشین آلات مختلفی است که بهترین آنها را می توانید به صورت عمده و با قیمت ارزان از پارسوماش خریداری نمایید.

خط تولید بسته بندی حبوبات

خط تولید بسته بندی حبوبات با دستگاه های گوناگونی از جمله دستگاه بسته بندی حبوبات راه اندازی می شود. دستگاه های بسته بندی حبوبات را به جرئت می توان جزو پر مصرف ترین انواع ماشین آلات بسته بندی معرفی نمود. این دستگاه ها به طور کلی شامل دو نوع دستگاه بسته بندی خانگی و دستگاه بسته بندی صنعتی هستند.

دستگاه های بسته بندی حبوبات قابلیت بسته بندی انواع مختلف حبوبات یعنی نخود، لپه، عدس، لوبیا، ماش و حتی غلاتی همچون برنج، گندم، جو و… را دارند. این ماشین آلات فرآوری و بسته بندی محصولات غذایی را طبق استانداردهای بهداشتی و با بالاترین کیفیت ممکن انجام می دهند.

دستگاه بوجاری

به طور کلی خط بسته بندی حبوبات شامل 3 مرحله زیر است:

بوجاری، پولیش کردن، توزین و بسته بندی

فرآوری و آماده سازی حبوبات (بوجاری)

در خط تولید بسته بندی حبوبات پیش از هر کاری باید اقدام به فرآوری و آماده سازی حبوبات برای بسته بندی نمایید. در این مرحله از دستگاه های بوجاری، نوار نقاله دستچین، پولیش و بالابرهای کاسه ای استفاده می شود.

دستگاه بوجاری حبوبات وظیفه جداسازی و دانه بندی حبوباتی همچون نخود، لوبیا، عدس، ماش و… را بر عهده دارد. در واقع هدف اصلی از بوجاری کردن حبوبات این است که کلیه ناخالصی های احتمالی از جمله سنگ، خاشاک، تکه های گیاه، قطعات فلزی و غیره از آنها جدا شود.

طبیعتاً در این مرحله از خط تولید بسته بندی حبوبات به دستگاه های مخصوصی به نام دستگاه بوجاری حبوبات نیاز خواهید داشت. در تاسیس خط بسته بندی حبوبات همواره می توانید ماشین آلات بوجاری را بر اساس ظرفیت تولید خود به طور اختصاصی سفارش دهید.

این دستگاه ها در حجم های 500 کیلوگرم تا 2 تن در ساعت به صورت سفارشی قابل خریداری از پارسوماش هستند. ناگفته نماند برق مصرفی دستگاه بوجاری حبوبات در حدود 1 الی 2 کیلووات بر ساعت است.

سپس دستگاه نوار نقاله دستچین وارد عمل شده و برای بازبینی مجدد توسط اپراتور مورد استفاده قرار می گیرد. اینگونه ضایعات باقی مانده در محصول به طور کامل جداسازی می شوند.

با این تفاسیر پس از سپری شدن مرحله بوجاری نیروی انسانی دست بکار شده و حبوباتی را که توسط نوار نقاله جابجا می شوند به صورت چشمی و دستچین پاکسازی می کند. اینگونه کلیه ضایعات باقی مانده از ماده اولیه جدا خواهند شد.

پولیش کردن حبوبات

کاربرد دستگاه پولیش حبوبات نیز در براق کردن و جلا دادن به مواد اولیه است. با این حساب مرحله پولیش کردن برای این انجام می شود که مواد اولیه شکل و ظاهر بهتر و مرغوب تری داشته باشند. به خصوص که برخی از ظروف بسته بندی و همین طور سلفون ها شفاف هستند و در نتیجه چنانچه حبوبات همراه با خاک و آلودگی بسته بندی شوند؛ تاثیر بد و ناخوشایندی روی مصرف کننده و مارکتینگ خواهد داشت.

از این رو در خط تولید بسته بندی حبوبات همواره لازم است از دستگاه های پولیش برای پاکسازی سطح دانه های حبوبات استفاده شود. به این ترتیب از ورود گرد و خاک روی دانه ها به بسته بندی جلوگیری خواهد شد.

انواع دستگاه های پولیش حبوبات عرضه شده در پارسوماش از قابلیت پولیش کردن حبوبات با ظرفیت های مختلف برخوردار هستند. مصرف برق در این ماشین آلات نیز چیزی در حدود 1 تا 2 کیلو وات بر ساعت است.

در خصوص نحوه عملکرد دستگاه های بالابر کاسه ای باید بگوییم محصول را به داخل مخزن دستگاه های بوجاری، نوار دستچین و پولیش انتقال می دهند.

توزین و بسته بندی حبوبات

آخرین مرحله از خط بسته بندی حبوبات شامل توزین و بسته بندی آنها توسط ماشین آلات بسته بندی است. منتها این دستگاه ها باید متناسب با نوع بسته بندی مورد نظر خریداری شود. به عنوان مثال در بسته بندی سلفونی حبوبات با طرح و نقش اختصاصی برند تولید کننده به دستگاه های بسته بندی توزین دار نیاز خواهید داشت.

این دستگاه های بسته بندی را می توانید از انواع مختلف تک توزین، دو توزین و… با ارزانترین قیمت از پارسوماش سفارش دهید. از اینها گذشته ماشین آلات بسته بندی حبوبات به لحاظ اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بودن نیز با هم متفاوت هستند. طبیعتاً هر یک از آنها عملکرد و کارکرد منحصر به فردی دارند.

مثلاً دستگاه بسته بندی حبوبات چهار توزین تمام اتوماتیک از قابیلیت تولید 15 الی 25 بسته در هر دقیقه برخوردار است. این ماشین آلات همچنین مجهز به سیستم های توزین هوشمند بوده و در نتیجه توانایی توزین از 20 گرم تا چند کیلوگرم را دارند. برق مورد نیاز برای کارکرد این ماشین آلات به طور حدودی 4 کیلو وات بر ساعت است.

خط تولید بسته بندی حبوبات صنعتی

در خطوط فرآوری و بسته بندی حبوبات به روش صنعتی اوضاع کمی متفاوت است. به این صورت که در مراحل بسته بندی و تصفیه حبوبات ابتدا محصولات را الک می کنند. در این مرحله از دستگاه بوجاری، فیلتر و سیکلون نصب شده روی دستگاه کمک گرفته می شود.

سپس برای تصفیه بهتر حبوبات مرحله بعدی یعنی استفاده از دستگاه سیاه دانه گیر و شن گیر آغاز می گردد. در ادمه حبوبات تصفیه شده به کمک نوار نقاله به دستگاه پالیشر انتقال می یابند. اینگونه گرد و غبار محصولات زدوده شده و کاملاً براق و تمیز می شوند.

پس از آن دستگاه های بالابر وارد عمل شده و حبوبات براق و جلا داده شده را به دستگاه بسته بندی حبوبات منتقل می کنند. بهترین دستگاه های بسته بندی برای راه اندازی خط تولید بسته بندی حبوبات صنعتی دستگاه های بسته بندی عمودی هستند. از جمله این ماشین آلات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دستگاه بسته بندی عمودی حجمی (پیمانه ای)
  • دستگاه بسته بندی عمودی توزین دار (مانند دو توزین / چهار توزین)

این دستگاه ها جزو بهترین ماشین آلات بسته بندی حبوبات در مقیاس گسترده و صنعتی هستند. بسته بندی محصولات با استفاده از این دستگاه ها به این صورت است که حجم پیمانه را می توان به صورت اتوماتیک تنظیم نمود. اینگونه دیگر نیازی به تعویض پیمانه نخواهد بود.

در خصوص قیمت دستگاه های بسته بندی عمودی توزین دار باید بدانید که گرانتر از دستگاه های بسته بندی عمودی پیمانه ای اتوماتیک هستند. در نهایت پس از به اتمام رسیدن عملیات بسته بندی حبوبات مرحله بسته بندی شرینگ و کارتن شدن آنها شروع می شود.

در این مرحله از کیسه های وکیومی کمک می گیرند و در نتیجه دستگاه های بسته بندی وکیوم وارد عمل می شوند. تعداد نازل های این دستگاه ها بر اساس راندمان تولید متفاوت است. در خطوط تولید، فرآوری، الک کردن و در نهایت بسته بندی حبوبات به طور صنعتی استفاده از انواع بالابر و انتقال نوار نقاله ای اهمیت زیادی دارد؛ زیرا اینگونه سرعت خط تولید به طور قابل توجهی افزایش می یابد.

بهترین انواع دستگاه های بسته بندی حبوبات

پس از پاکسازی و آماده سازی محصولات، مرحله بسته بندی آنها آغاز می شود. در این مرحله از خط تولید بسته بندی حبوبات می توان از ماشین آلاتی با مدل های مختلف و ظرفیت های گوناگون استفاده نمود. انواع دستگاه های بسته بندی حبوبات عملیات بسته بندی را بر اساس وزن محصول انجام می دهند که می تواند از 20 تا 1000 گرم باشد.

بهترین انواع دستگاه های بسته بندی حبوبات که قابل استفاده در خطوط تولید و بسته بندی صنعتی و کارگاهی هستند شامل موارد زیر است:

دستگاه بسته بندی وکیوم : دستگاه بسته بندی حبوبات وکیومی به صورت عمودی و افقی طراحی و تولید می شود. این دستگاه ها را همچنین می توان در انواع تک کابین و دو کابین خریداری نمود. این ماشین آلات برای وکیوم کردن مواد غذایی مختلف از جمله حبوبات، خشکبار، صیفی جات، سبزیجات و… بکار می روند.

دستگاه بسته بندی کارتن پرکن: در خط تولید بسته بندی حبوبات خانگی و صنعتی از این دستگاه ها برای بسته بندی محصولات درون کیسه یا کارتن استفاده می شود. به کمک این دستگاه ها قادر به بسته بندی انواع حبوبات داخل کارتن، کیسه، گونی و… در وزن های 2، 5، 10، 15، 20 و 50 کیلوگرمی خواهید شد.

دستگاه بسته بندی قوطی پرکن: این دستگاه برای بسته بندی حبوبات در قوطی های پلاستیکی یا فلزی مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه بسته بندی قوطی پرکن در دو نوع دو توزین و چهار توزین گرانولی قابل خریداری است.

دستگاه بسته بندی فویل سیل: اگر به عنوان یک تولید کننده قصد دارید حبوبات را درون ظروف یکبار مصرف بسته بندی نمایید؛ بدون شک به دستگاه های بسته بندی فویل سیل حبوبات نیاز خواهید داشت.

دستگاه بسته بندی دو توزین: این دستگاه یکی از عالی ترین مدل های ماشین آلات بسته بندی حبوبات است. به این علت که مجهز به دو توزین بوده و می تواند بسته بندی حبوبات را در حجم و وزن های یکسان انجام دهد.

این نوع دستگاه های بسته بندی به دو صورت مکانیکی و پنوماتیک قابل خریداری از پارسوماش هستند. از جمله قابلیت های فوق العاده آن می توان به داشتن دو توزین دقیق و فوق حساس با خطای زیر 2 درصد، مجهز بودن به فیدر لرزشی، سرعت بسته بندی 700 بسته در ساعت، دارا بودن سیستم تزریق گاز ازت برای افزایش ماندگاری محصول و… اشاره کرد.

دستگاه بسته بندی چهار توزین: اگرچه این دستگاه یکی از انواع ماشین آلات بسته بندی حبوبات است؛ اما با استفاده از آن می توان اقدام به بسته بندی انواع مواد غذایی و شیمیایی گرانولی نمود. دستگاه های بسته بندی 4 توزین گزینه ای عالی برای تجهیز خطوط تولید و بسته بندی با میزان تولید متوسط محسوب می شوند.

دستگاه بسته بندی ده توزین: این نوع دستگاه ها عملیات بسته بندی را با دقت و سرعت فوق العاده بالایی انجام می دهند. وجود چشم الکترونیک برای تنظیم طول بسته، مجهز بودن به سیستم تمام اتوماتیک مولتی هد دقیق، فیدر از جنس استنلس استیل و… تنها گوشه ای کوچک از امکانات و قابلیت های این دستگاه های بسته بندی به حساب می آیند.

دستگاه بسته بندی چهارده توزین: دستگاه بسته بندی چهارده توزین که با نام دستگاه مولتی هد نیز شناخته می شود؛ انواع حبوبات و مواد گرانولی دیگر را به صورت تمام اتوماتیک در وزن های 20 تا 900 گرم بسته بندی می نماید. این دستگاه ها مجهز به 14 عدد ترازوی دیجیتالی هستند که به شکل دایره روی یک شاسی اصلی در کنار یکدیگر قرار می گیرند.

یکی از مزایای فوق العاده عالی دستگاه های 14 توزین وجود دو عدد نمایشگر لمسی است که برای کنترل توزین و همین طور کنترل دستگاه پکینگ بکار می روند. ناگفته نماند این ماشین آلات در کارخانجاتی با ظرفیت تولید بالا مورد استفاده قرار می گیرند.

دستگاه بسته بندی حجمی: این دستگاه ها عملیات بسته بندی انواع حبوبات را بر پایه حجم و به صورت پیمانه ای مکانیکی انجام می دهند. در خصوص نحوه عملکرد آنها بد نیست بدانید در ابتدا مخزن این دستگاه توسط بالابر شارژ شده و سپس دستگاه شروع بکار می کند.

به این صورت که پیاله های دستگاه در حین رد شدن از زیر مخزن، به اندازه تنظیم شده با مواد اولیه پر می شوند. سپس پیاله های پر شده به بالای قیف خروجی رسیده و با باز شدن انتهای آنها مواد به درون قیف ریخته خواهد شد.

این مواد اولیه در گام بعدی درون بسته سلفونی ریخته می شوند و پس از آن دستگاه دوخت حرارتی وارد عمل شده و انتهای بسته را می دوزد. دیگر کاری باقی نمی ماند جز جدا شدن بسته ها!

دستگاه های بسته بندی حجمی به عنوان یکی از ماشین آلات ضروری در خط بسته بندی حبوبات از قابلیت بسته بندی محصول در طیف 20 الی 1200 گرم و با لفاف های مختلف پلی استر، سلفون صدفی و غیره برخوردار هستند. وجود سیستم عیب یاب اتوماتیک و مانیتور لمسی با منوی فارسی در این دستگاه ها موجب تسریع و تسهیل عملیات بسته بندی شده است.

چنانچه قصد خرید عمده دستگاه های بسته بندی حجمی از شرکت کبیر صنعت پارسوماش را دارید همواره می توانید افزودن سیستم فرم پاکت زن، سیستم تزریق گاز ازت، تاریخ زن حرارتی، لوله و یقه در سایزهای مختلف و… را به این دستگاه ها از کارشناسان فروش ما بخواهید.

دستگاه بسته بندی شیرینگ: این نوع دستگاه بسته بندی حبوبات به لحاظ مدل تنوع قابل توجهی دارد؛ منتها پرکاربردترین انواع دستگاه بسته بندی حبوبات شیرینگ شامل دستگاه های کابینی، تونلی و کانوایر دار است. با استفاده از دستگاه های شیرینگ می توانید محصول نهایی را در بسته بندی های حرفه ای و به صورت شیرینگ پک به دست مشتری برسانید.

 

دستگاه های بسته بندی مورد نیاز در خط تولید بسته بندی حبوبات خانگی

تاسیس خط تولید بسته بندی حبوبات خانگی با دو نوع ماشین آلات زیر امکان پذیر است:

دستگاه بسته بندی حبوبات خانگی دستی: این دستگاه ها مزایای قابل توجهی را در اختیار تولید کننده قرار می دهند که از جمله آن می توان به قیمت به صرفه، کیفیت عملکرد بالا، اشغال فضای کم و.. اشاره کرد.

با این تفاسیر اگر قصد راه اندازی خط تولید بسته بندی حبوبات خانگی را دارید در خرید ماشین آلات بسته بندی باید به مواردی همچون قیمت، محل استفاده از دستگاه، شرایط پرداخت، میزان فضای اشغالی دستگاه، امکانات کاربردی دستگاه بسته بندی، گارانتی کیفیت، خدمات پس از فروش و… توجه نمایید.

به طور کلی دستگاه بسته بندی حبوبات خانگی نوعی دستگاه دوخت است که عملیات بسته بندی را بسیار سریع و صد البته ارزان انجام می دهد. این دستگاه ها را هم اکنون می توانید در اندازه های مختلف با امکانات منحصر به فرد و کیفیت عالی به صورت عمده از کبیر صنعت پارسوماش خریداری نمایید.

دستگاه بسته بندی حبوبات ریلی: دستگاه های ریلی از دیگر انواع ماشین آلات بسته بندی حبوبات خانگی هستند؛ که قابلیت تاریخ زن همزمان و دوخت سریع تر و استانداردتر را در مقایسه با سایر دستگاه های بسته بندی حبوبات خانگی دارند.

با توجه به آنچه در مورد دستگاه های مورد نیاز در خطوط تولید و بسته بندی حبوبات گفته شد؛ خرید این دستگاه ها را باید با توجه به خانگی یا صنعتی بودن خط تولید انجام دهید. روی هم رفته بهترین انواع دستگاه های بوجاری، پولیش و بسته بندی حبوبات خانگی و صنعتی را هم اکنون می توانید با قیمت ارزان و به صورت عمده از  کبیر صنعت پارسوماش خریداری کنید.

 

خط تولید بسته بندی حبوبات
خط تولید بسته بندی حبوبات

 

 

 

 

خط تولید پیاز سرخ شده
بالابر زد، کاسه ای، نواری
5 11 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
با ما تماس بگیرید.